´
Portalen Interaktiv

Fibercementskivor

Fibercementskivor från Ivarpanel 

Fibercementskivor som fasad ger dig valmöjligheter och är i stort sett underhållsfritt. 

Olika färger och struktur
Oavsett om du har köpt ett befintligt hus eller ska bygga ett nytt kan du välja att klä fasaden med fibercementskivor. Dessa skivor går att sätta på alla typer av byggnader och de kräver i stort sett inget underhåll. Beroende på vilket märke och vilken leverantör du väljer kan du få dom i olika utföranden. Skivorna finns i ett flertal olika färger, allt från trä till vitt, svart, rött, blått och så vidare och dom levereras färdigmålade till dig. Du kan även välja mellan skivor med slät yta eller med struktur som skall påminna om trä.

Vart på huset
Vill du inte klä in hela fasaden med fibercementskivor kan du välja att sätta dom som vindskivor eller klä in gavlar, utsprång eller takfot. Det går alldeles utmärkt att kapa panelerna till den storlek som du behöver, detta gör du enklast med en valig vinkelslip eller någon form av såg. Det är viktigt att du borstar bort dammet som kapningen genererade med en gång och att du putsar de skurna kanterna med sandpapper. Därefter bör du även måla kanterna med bättringsfärg som du kan få via din leverantör.

Tåligt material
Några av alla fördelar med fibercement paneler är att dom är brandsäkra, det enda underhållet som behövs är att göra rent fasaden med jämna mellanrum, det är ett starkt och hållbart material som klarar fuktigt klimat. Utöver detta så är det dessutom ett oorganiskt material vilket innebär att det inte angrips av mögel och fukt. Panelerna står också emot angrepp från insekter, skadedjur och kryp på ett mycket tåligt sätt. Dina fibercementpaneler påverkas varken av värme eller kyla och dom kan inte heller svälla eller spricka.

För att få veta mer om fibercementskivor och hur du kan använda dem på ditt hus så kan du kontakta någon av våra annonsörer.

Fibercementskivor från Ivarpanel

 

Till utställningen >>
Bygguiden - Träfasad

1. Träfasad

Ditt hem känns levande med en vacker träpanel.
Bygguiden - Putsad fasad

2. Putsad fasad

En putsad fasad håller länge om du sköter den på rätt sätt.
Bygguiden - Tegelhus

3. Tegelhus

Tegelhus är mycket tåliga och kräver minimalt med underhåll.
Bygguiden - Fibercementskivor

4. Fibercementskivor

Fibercementskivor är i stort sett underhållsfria och ger dig många olika valmöjligheter.
Bygguiden - Timmerpanel

5. Timmerpanel

Med timmerpanel skapar du en rustik känsla kring ditt hem.


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap