´
Portalen Interaktiv

Förråd & Förrådsbod

Förrådsbod från Grästorpstugan 

Med en förråd eller förrådsbod på tomten får du plats med dina saker 

De flesta av oss känner nog igen sig i att vi samlar på oss mer och mer saker för varje år som går oavsett hur mycket vi försöker att rensa i röran med jämna mellanrum. För att undvika att huset blir rörigt eller att garaget blir så fullpackat med kartonger att bilen inte får plats kan du investera i ett förråd eller en förrådsbod. Beroende på vad du har för behov kan du välja mellan förråd i flera olika storlekar och modeller.

Behöver du förvara mycket saker och större trädgårdsmaskiner kan du välja ett större förråd med dubbeldörrar eller en större dörr. Vill du bara förvara verktyg och lite mindre maskiner så som grästrimmern räcker det däremot med en mindre förrådsbod med en enkeldörr. Välj en förrådsbod som harmonierar med ditt hus och din tomt för att få en så tilltalande enhet som möjligt. Genom att du låter byggnaderna och din trädgård bilda en helhet blir ditt boende mer inbjudande.

Vill du veta mer om förråd och förrådsbodar är du välkommen att besöka våra annonsörers hemsidor. Där hittar du information om hela deras sortiment, allt från storlekar och fakta om de olika förrådsbodarna till bilder och ritningar. Givetvis finns det även kontaktuppgifter till din närmaste återförsäljare när du har bestämt dig för vilken förrådsbod som passar bäst till dig, dina behov och din trädgård.

 

Till utställningen >>
Bygguiden - Regler för friggebodar

1. Regler för friggebodar

När du skall bygga en friggebod så finns det en del regler som du behöver ha koll på om du inte vill behöva söka bygglov.
Bygguiden - Friggebod i byggsats eller ritning?

2. Friggebod i byggsats eller ritning?

Skall du investera i en friggebod så kan du välja mellan att köpa en byggsats som du monterar själv eller att bygga en friggebod efter en ritning.
Bygguiden - Friggebod i funkisstil

3. Friggebod i funkisstil

Friggebodar i funkisstil blir allt mer populärt.
Bygguiden - Friggebod med loft

4. Friggebod med loft

Med ett sovloft i din friggebod så får du extra golvyta att disponera.
Bygguiden - Förråd & Förrådsbod

5. Förråd & Förrådsbod

Förvara dina saker i en säker förrådsbod.
Bygguiden - Förrådsdörr

6. Förrådsdörr

Med en stabil förrådsdörr håller du ditt bohag i säkert förvar.


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap