´
Portalen Interaktiv

Teakdörr i modern design

Teakdörr i modern design Teakdörr i modern design

Fler produktnyheter


Täthetsprovningpropp Täthetsprovningpropp

Täthetsprovningpropp

Täthetsprova med luft för att undvika att värme- och tappvattensystem fryser sönder under vintertid. Luft kan med fördel även användas när tappvattensystemet inte fylls med vatten direkt vid installationstillfället. 

Täthetsprovningpropp 
Sverigepremiär av Essve HDS Sverigepremiär av Essve HDS

Sverigepremiär av Essve HDS

Nu lanserar Essve ett komplett monteringssystem som möjliggör altan- och däckbyggen med dolda skruvskallar. Med nya Essve HDS – Hidden Decking System monteras skruven i sidan av trallbrädan med ett egenutvecklat monteringsverktyg och specialbits. Slutresultatet blir snyggt och rent - utan synliga skruvskallar, flisor och sprickor. 

Sverigepremiär av Essve HDS 
Moderna Skorstenssystem Moderna Skorstenssystem

Moderna Skorstenssystem

En rätt anpassad skorstenslösning är en förutsättning för en effektiv och säker eldning, oavsett typ av eldstad. Därmed är skorstenen en av de allra viktigaste delarna i en byggnad. 

Moderna Skorstenssystem 
LK Brandlucka LK Brandlucka

LK Brandlucka

 LK Brandlucka UNI är avsedd att användas då LK Fördelarskåp UNI monteras i brandklassad vägg. Luckan är fast monterad i ramen av brandsäkerhetsskäl. Brandklass EI60. Ger åtkomst till hela fördelaren för enkelt underhåll och inspektion.

LK Brandlucka 
Nygamla nyheter Nygamla nyheter

Nygamla nyheter

Anledningen till detta är den stora efterfrågan hos våra kunder och det har vi ju såklart tagit till oss. Nyheten med dessa kopplingar är att de numera är gjorda i avzinkningshärdig mässing, vilket är anpassat efter Nordens standard, beteckning 

Nygamla nyheter 


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap