Portalen Interaktiv

Teakdörr i modern design

Teakdörr i modern design Teakdörr i modern design

Fler produktnyheter


PCI NE App PCI NE App

PCI NE App

PCI NE App är ett praktiskt verktyg som gör arbetet snabbare och mer effektivt. Viktiga dokument som tekniska datablad och säkerhetsdatablad kan lagras offline, så att du alltid har rätt information vid rätt tillfälle tillgängligt. 

PCI NE App 
Sätt färg på ditt hem Sätt färg på ditt hem

Sätt färg på ditt hem

I år förstärker Mirro sitt färgstarka sortiment av skjutdörrar med möjligheten att välja de populära fyllningarna Classic Slät och Classic Line i en egen valfri NCS-kulör. Classicfyllningar har en väldigt slät lackad yta med glansvärde 35 och de tillverkas av 10 mm mdf med eller utan spå

Sätt färg på ditt hem 
Nyhet! Stilrena smalbågefönster Nyhet! Stilrena smalbågefönster

Nyhet! Stilrena smalbågefönster

ERA ART har en helt ny design och konstruktion. Genom en vinklad profi l blir fönstrets båge smalare vilket leder till en rad nya fördelar: den glasade ytan ökar, den diskreta bågen smälter väl in i moderna fasader.

Nyhet! Stilrena smalbågefönster 
Titan 108 Förråd Titan 108 Förråd

Titan 108 Förråd

Robust förrådsbod av extremt hög kvalitet och med gott om plats för t ex. trädgårdsredskap, grill, gräsklippare, verktyg och cyklar. Tillverkat av galvaniserat stål med mycket slitstark och tålig ytbehandling i åtta unika skikt som ger upp till 25 års garanti mot rost.

Titan 108 Förråd 
Dörrar i massiv ek Dörrar i massiv ek

Dörrar i massiv ek

Ek är det mest klassiska träslaget, det överlever alla korta trender. Ekstrands har sedan länge massiva ekfanerade innerdörrar i sortimentet. Nu lanseras även en ekinnerdörr med massiv ek på ytan. Massiv ek har en annan optik. Dörren blir rå, känns mer naturlig och ger en mer exklusiv känsla. 

Dörrar i massiv ek 
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap