´
Portalen Interaktiv

Teakdörr i modern design

Teakdörr i modern design Teakdörr i modern design

Fler produktnyheter


Titan 108 Förråd Titan 108 Förråd

Titan 108 Förråd

Robust förrådsbod av extremt hög kvalitet och med gott om plats för t ex. trädgårdsredskap, grill, gräsklippare, verktyg och cyklar. Tillverkat av galvaniserat stål med mycket slitstark och tålig ytbehandling i åtta unika skikt som ger upp till 25 års garanti mot rost.

Titan 108 Förråd 
Uponor MLC Röravskärare 14-25 Uponor MLC Röravskärare 14-25

Uponor MLC Röravskärare 14-25

Vi lanserar en ny röravskärare med större kapacitet och ett större dimensionsområde än det tidigare verktyget. Den nya röravskäraren klipper rör upp till dimension 25 mm och har även utbytbara skär.

Uponor MLC Röravskärare 14-25 
Uponor Smatrix Universalstyrdon Uponor Smatrix Universalstyrdon

Uponor Smatrix Universalstyrdon

Det nya universalstyrdonet gör det möjligt för alla att använda Uponors prisbelönta energisparande golvvärmereglering DEM. Styrdonet passar på de vanligast förekommande golvvärmefördelarna. Den energismarta regleringen förbättrar inneklimatet samtidigt som man spar energi.

Uponor Smatrix Universalstyrdon 
Takavvattning från Lindab Takavvattning från Lindab

Takavvattning från Lindab

Lindabs takavvattningssystem pryder sin plats år efter år utan att vare sig rosta eller läcka. Det finns i elva olika kulörer, som du kan blanda och matcha hur du vill. Välj en kulör som kompletterar husets nyans eller en som blir en spännande accent.

Takavvattning från Lindab 
Nya dörrar Nya dörrar

Nya dörrar

Dooria lanserar aluminiumbelagda ytterdörrar! Alu-tech ytterdörrar har en unik kombination av komposit och tre lager aluminium. Aluminium och komposit är vattenfasta material och Dooria har därmed eliminerat traditionella utmaningar med vatten som tränger in.

Nya dörrar 


ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap