Portalen Interaktiv

Teakdörr i modern design

Teakdörr i modern design Teakdörr i modern design

Fler produktnyheter


Takfönster Takfönster

Takfönster

Menta Fönster erbjuder ett modernt takfönster som är underhållsfritt, enkelt att montera och har ett bra isolervärde. ​Flera storlekar lagerförs och övriga storlekar kan Menta Fönster producera för snabb leverans. Allt för att ni skall få er byggprocess att löpa på så enkelt som m&oum

Takfönster 
DuraPuds 804 DuraPuds 804

DuraPuds 804

Cementbaserat konstmaterialförstärkt pulver, infärgat med ljusäkta UV-beständiga pigment. Innehåller kvartssand samt lätta tillsatser med kornstorlek på upp till 1,0 mm.

DuraPuds 804 
Isola Top 6° Tätskikt Isola Top 6° Tätskikt

Isola Top 6° Tätskikt

Isola Top 6° är ett kvalitativt tätskikt framtaget för tak ner till 6° taklutning (1:10). Klisterskarvarna ger en mycket hållbar tätning, och materialet är extra följsamt och flexibel vilket gör och produkten går fort att montera.

Isola Top 6° Tätskikt 
Ändkrage RAD Ändkrage RAD

Ändkrage RAD

Kan användas vid uppgång till radiator. Klarar c/c 40 mm. Håller tätt vid radiatorn och tvingar eventuellt läckage tillbaka till fördelarskåpet. RSK 188 12 13

Ändkrage RAD 
PCI NE App PCI NE App

PCI NE App

PCI NE App är ett praktiskt verktyg som gör arbetet snabbare och mer effektivt. Viktiga dokument som tekniska datablad och säkerhetsdatablad kan lagras offline, så att du alltid har rätt information vid rätt tillfälle tillgängligt. 

PCI NE App 
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap