´
Portalen Interaktiv

Teakdörr i modern design

Teakdörr i modern design Teakdörr i modern design

Fler produktnyheter


Uponor Smatrix Universalstyrdon Uponor Smatrix Universalstyrdon

Uponor Smatrix Universalstyrdon

Det nya universalstyrdonet gör det möjligt för alla att använda Uponors prisbelönta energisparande golvvärmereglering DEM. Styrdonet passar på de vanligast förekommande golvvärmefördelarna. Den energismarta regleringen förbättrar inneklimatet samtidigt som man spar energi.

Uponor Smatrix Universalstyrdon 
Ändkrage RAD Ändkrage RAD

Ändkrage RAD

Kan användas vid uppgång till radiator. Klarar c/c 40 mm. Håller tätt vid radiatorn och tvingar eventuellt läckage tillbaka till fördelarskåpet. RSK 188 12 13

Ändkrage RAD 
Nya dörrar Nya dörrar

Nya dörrar

Dooria lanserar aluminiumbelagda ytterdörrar! Alu-tech ytterdörrar har en unik kombination av komposit och tre lager aluminium. Aluminium och komposit är vattenfasta material och Dooria har därmed eliminerat traditionella utmaningar med vatten som tränger in.

Nya dörrar 
Takfönster Takfönster

Takfönster

Menta Fönster erbjuder ett modernt takfönster som är underhållsfritt, enkelt att montera och har ett bra isolervärde. ​Flera storlekar lagerförs och övriga storlekar kan Menta Fönster producera för snabb leverans.

Takfönster 
Dekorsten Dekorsten

Dekorsten

Natursten har genom århundraden använts som byggmaterial i Norden. Tidigare var detta material endast tillgängligt för proffesionella aktörer, men tack vara Norsk Stenmiljö är nu natursten tillgängligt för alla.

Dekorsten 
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap